Decoratiestickers

Decoratiestickers zijn er voor om uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, keuken of badkamer nog net dat beetje extra sfeer mee te geven. Op zoek naar een uniek modern interieur voor uw woonkamer of slaapkamer? Dan zijn decoratiestickers echt iets voor u. Door een decoratiesticker van Mooi op de Muur zult u meer waarde hechten aan die specifieke kamer, omdat de teksten van persoonlijk tot algemeen kunnen zijn en eventueel ook naar uw eigen idee/ontwerp.


Bekijk ons assortiment decoratiestickers

Wat is nou eigenlijk een decoratiesticker?

Decoratiestickers geven u de mogelijkheid om een bepaalde ruimte op te fleuren. Door middel van een sticker die op de muur wordt geplakt kunt op deze manier de mooiste decoraties op de muur toveren. De decoratiesticker is een afbeelding of tekst die gesneden wordt uit folie, deze kan in 30 kleuren worden geleverd! Deze folie wordt op de ondergrond vastgeplakt. De matte en gladde folie is echter niet geschikt voor ruwe ondergronden. Voor de ruwe ondergronden gebruiken wij dan ook sjabloon folie voor het creëren van een decoratiesticker. Decoratiestickers die gemaakt zijn met behulp van de sjabloon folie worden niet geverfd maar getamponneerd met onverdunde latexverf.

Ruim assortiment aan decoratiestickers

Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment decoratiestickers. Ingedeeld in diverse catogerieen voor een duidelijk overzicht en met meer dan 400 klanten impressie foto's. Naast het standaard pakket dat wij aanbieden kunnen ook nog uw eigen tekstontwerp maken op decoratiestickers of muurstickers. Klik hier voor een eigen tekstontwerp voor uw decoratiestickers.

Meer informatie

Voor meer informatie of advies over een decoratiesticker kunt u
bellen naar telefoonnummer: 036 - 533 8551,
mailen via emailadres: info@mooiopdemuur.nl

of kom langs in onze winkel in Almere op De Binderij 9 te Almere,
iedere zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij maken de decoratiesticker terwijl u wacht onder het genot van een
kopje koffie.

Bij online bestellen wordt uw decoratiesticker binnen 48 uur verzonden.